Casa Runcu

Pensiunea Casa Runcu Buzau este situată în sat Runcu, str. Principala, nr. 16 bis, comuna Pirscov, de asemenea se afla la 13 km de Manastirea Ciolanu, 18 km de Trovantii de la Ulmet si 23 km fata de Vulcanii Noroiosi, oferă WiFi gratuit, o terasă la soare cu piscină, o grădină și un lounge comun. Pensiunea are bucătărie comună şi loc de joacă pentru copii. Oaspeții au la dispoziție facilități de karaoke şi recepţie cu program nonstop.

Camerele pensiunii sunt prevăzute cu zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin satelit, bucătărie, zonă de luat masa și baie privată, dotată cu bideu. De asemenea, în camere există dulap. Pensiunea Casa Runcu Buzau servește mic dejun continental sau tip bufet.

În zona din jurul pensiunii se pot desfășura o varietate de activități, inclusiv drumeții şi ciclism.Orașul Sărata-Monteoru se află la 33 km de Pensiunea Casa Runcu Buzau.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Runcu! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.